Algemene voorwaarden

Eigen gegevens

Rentor is een eenmanszaak gevestigd te Broek 55, 9860 Oosterzele in België. KBO/BTW: 0746.570.990. Je kan ons telefonisch contacteren via +32 471 62 60 59 of via e-mail op info@rentor.be.

Leveringsvoorwaarden

Wij werken samen met externe partners die verantwoordelijk zijn voor de levering van de voertuigen. Je kan hun individuele leveringsvoorwaarden bekijken op hun website. Rentor is niet aansprakelijk voor de levering van deze voertuigen. Voor de annulering van een bestelling en de voorwaarden hiervoor moet u de partner zelf contacteren of hun website raadplegen. Onze partners leveren binnen België maar sommige bieden ook leveringen buiten België aan.

Betalingen

Rentor dient enkel als tussenpersoon voor de betalingen. Als u akkoord gaat om een voertuig te bestellen dan betaalt u rechtstreeks aan onze partners. Rentor bezit op geen enkel ogenblik uw betaling. Wij werken enkel via commissie van onze partners. De betaalmogelijkheden zijn afhankelijk van onze partners welke deze individueel aanbieden. Als u ons prijsaanvraagformulier invult sturen wij u een offerte opgemaakt door onze partners. Als u deze aanvaardt dan stuurt deze partner een officiële factuur ter betaling.

Privacy

Ons privacybeleid kan u volledig raadplegen op www.rentor.be/privacybeleid.

loading